YRITYKSILLE

Tarjoan yritystapahtumiin dj-palvelua kokonaistuotantona. Voitte yhdella puhelinsoitolla tai s-postiviestillä tilata minut yrityksenne juhliin. Hoidan koko palvelun alusta loppuun- kuljetan, pystytän ja viritän esitystekniikan tapahtumapaikkaan. Tarvittaessa somistan juhlapaikan näyttävilla valoilla. Näin voin taata teidän  juhliinne oikeanlaisen tunnelman ja hyvän fiiliksen.

Tilaa nyt!

Soitan tunnetuimpia suomalaista ja ulkomaalaisia listahittejä eri vuosikymmeniltä. Voitte kuunella esimerkin seuraavasta koosteesta:

Olen soittanut musiikkia 4 vuoden aikana lukusissa yritystilaisuuksissa. Merkittävin keikka on ollut tähän asti taatusti Microsoftin henkilöstöjuhla, johon tulin valituksi lukuisten tiskijukkien joukosta tiukan karsinnan jälkeen. Kokemuksestani uskallan sanoa, että Dj-palvelu on edullisin keino luoda letkeä ja rento tunnelma tilaisuutenne ja luonnollisesti räjähtävä meininki loppuiltaan.

 

Yritystilaisuuksissa DJ-palvelu voi koostua seuraavista osioista:

1) Dj voi soittaa letkeätä taustamusiikkia kansan saapumisen (alkumaljojen) yhteydessä. Sillä viritetään tunnelma heti alkumetreistä lähtien.
2) Dj voi soittaa tunnelmallista, letkeätä taustamusiikkia illallisen yhteyteen maltillisella volyymillä, joka ei häiritse asiakkaidenne tai henkilökunnon keskusteluja ja verkostoitumista.
3) Dj voi soittaa tunnettuja listahittejä tunnetumpia biletyscovereita. Jos tilaisuudessanne on soittamassa bilebändi, niin soitan luonnollisesti myös bändin tauolla ja sen päädyttyä, jotta kova meininki ei jäähtyisi. Saan taatusti tanssijalan viimeistään liikkeelle pyörittämällä kaikkien tuntemia hittejä toisensa perään eri vuosikymmeniltä. 
Siitä voitte olla varmoja!

KAPPALETOIVOMUKSET

Pidän oleellisena, että esitätte toivomuksia lempikappaleistanne tai artisteistanne etukäteen. Näin voin taata, että bileissänne soivat juuri ne kappaleet, josta eniten tykkäätte. 
Jos joku toivomanne kappale puutuu, niin hankin sen ilman muuta.